Κόκκινα Φορέματα

Κόκκινα Φορέματα

Η εταιρεία “Groupe Rich”, με πάνω από 50 χρόνια παρουσίας στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων, διατηρώντας παράλληλα τις συνεργασίες οίκων διεθνούς ακτινοβολίας, έχει δημιουργήσει πλέον το δικό της brand με εντυπωσιακές και μοντέρνες, minimal συλλογές.

Tα κοσμήματα «Rich Passion», αρχικά σχεδιάστηκαν με γνώμονα το μεγαλείο που εκπέμπει η απλότητα των γεωμετρικών σχημάτων, ενώ στη συνεχεία μορφοποιήθηκαν πάνω σε απόλυτα κομψές γραμμές.

Η Rich Passion είναι ένα brand που δημιουργήθηκε για την γυναίκα, οπότε ότι έχει σχέση με εκείνη δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους.

Τα “Κόκκινα φορέματα” είναι ένα project κατά της βίας των γυναικών. Θέλουν να δώσουν φωνή στα χιλιάδες θύματα του συστημικού ρατσισμού.

Η Jaime Black εμπνεύστηκε το έργο της από μία διαδήλωση που είχε δει στην Μπογκοτά το 2010 από τις οικογένειες των δολοφονημένων και αγνοούμενων γυναικών. Όλοι τους φορούσαν κόκκινα φορέματα.

Το κόκκινο είναι ένα σύμβολο θυμού, αίματος, αλλά και αγάπης, έρωτα και πάθους, όμως η Black το επέλεξε γιατί τραβάει την προσοχή. Άλλωστε ο στόχος της είναι ακριβώς, το να τραβήξει την προσοχή.

Τα κόκκινα φορέματα ταξίδεψαν σε πολλές πόλεις της βόρειας Αμερικής, αλλά και στον κήπο του Touchstones Museum of Art and History στην πόλη Νέλσον του Καναδά.

Redress project

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 η Rich Passion ντύνεται στα κόκκινα και περιμένουμε από όλους σας να ταξιδέψουμε μαζί τα κόκκινα φορέματα σε όλη την Ελλάδα!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μάθετε περισσότερα για την δράση μας καθώς και πως μπορείτε να μας βοηθήσετε.