Επιστροφές προϊόντων

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Για να γίνει δεκτή η αλλαγή, το προϊόν πρέπει να είναι αφόρετο, στη συσκευασία του, συνοδευόμενο από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή την κάρτα αλλαγής και οτιδήποτε άλλο το συνοδεύει, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος που αγοράσατε.

Οι επιστροφές γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας. Τα έξοδα μεταφοράς προς την εταιρία μας, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αποστολέα. Εφόσον τα προϊόντα αποστέλλονται ταχυδρομικώς, αυτά θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα από τον αποστολέα και να αποστέλλονται ως συστημένα στην παρακάτω διεύθυνση αποστολής. Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφή.

Διεύθυνση επιστροφών:

Δενδρολιβάνου και Χρήστου 1, ΤΚ 136 71 Αχαρναί, Groupe Rich – Εργαστήριο αργυροχρυσοχοϊας

Η αποστολή του νέου προϊόντος γίνεται με ΕΛΤΑ courier και επιβαρύνει την εταιρεία μας.

 

Επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί αφού πρώτα ελεγχθεί το προϊόν και πληροί όλες τις προϋποθέσεις της επιστροφής και δεν περιλαμβάνει τα μεταφορικά έξοδα (εάν υπήρξαν).

Κατά την επιστροφή των προϊόντων, θα πρέπει να συμπεριλάβεται μέσα στο δέμα ένα χαρτί με τα στοιχεία του λογαριασμού που επιθυμείτε να γινει η επιστροφή των χρημάτων (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Τράπεζα, Όνομα Δικαιούχου και ΙΒΑΝ Τραπεζικού Λογαριασμού).

Σας ενημερώνουμε ότι οι επιστροφές χρημάτων μας γίνονται μέσω των τραπεζών Πειραιώς και Εθνικής. Σε περίπτωση που έχετε άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξολοκλήρου εσάς.